June 14, 2024

Prenovljena kuhinja v le nekaj dneh

Ob nesrečnem slučaju je mojim staršem v kuhinji izbruhnil manjši požar. Hitro so ga pogasili, a škoda je bila narejena. Lepa lesena kuhinja je bila zelo močno poškodovana. Tisti del okrog štedilnika je bil popolnoma uničen, ostalo pa je bilo potrebno le dobrega čiščenja saj in pepela. A kljub vsemu, kuhinja ne bi bila nikoli več takšna kot prej. Moja starša sta se odločila, da bosta kuhinjo popolnoma prenovila. Obdržala bosta le nepoškodovano belo tehniko. Ostali kuhinjski elementi www.volino.si pa bodo novi. Moj brat je staršem ponudil pomoč. Obljubil jim je novo ugodno kuhinjo. Ni pa jim povedal, da bo kuhinjske elemente naročil kar po spletu. Mama je zrisala postavitev kuhinje in zaželene kuhinjske elemente. Povedala mu je, kakšno barvo in stil kuhinje si želi. Približno sta si šla pogledat tudi v salon s pohištvom.

Izris kuhinje in hitra dostava

Potem pa je sledilo presenečenje. Brat si je vzel čas in kuhinjo izrisal s spletno aplikacijo. Predstavil je mami načrt kuhinje in tudi tridimenzionalni izris. Mama je bila navdušena. Brat je kuhinjske elemente naročil kar v spletni trgovini. Dostava je bila hitra, v le nekaj dneh. Ker je brat že večkrat montiral kakšno pohištvo, je rekel, da bo tudi kuhinjo on sestavil. Na pomoč mu je priskočil še prijatelj.

Skupaj sta vse kuhinjske elemente in belo tehniko sestavila v le nekaj urah. Res pa je, da kuhinja ni bila velika. Pult sta naročila po meri pri lokalnem mizarju. Naslednji dan je prišel mizar montirat še kuhinjski pult. Kuhinja je bila tako popolnoma prenovljena.

Presenečenje iz srca

V tem času sta bila starša na dvodnevnem oddihu v toplicah. Nista vedela, da ju bodo doma že čakali sestavljeni kuhinjski elementi oz. celotna nova kuhinja. Ob prihodu domov sta bila popolnoma presenečena in mama je od veselja kar zajokala. Dan kasneje sem tudi jaz prišla pogledat kuhinjo. Bila je res čudovita, kot v razstavnih salonih. Pohvalila sem brata za drzno idejo in odlično izvedbo. Tokrat se je resnično potrudil. Verjamem, da mu bodo najini starši za vedno hvaležni.

https://www.youtube.com/watch?v=E9BIBKeySkY

Similar Posts: