May 24, 2024

Podaljšana enodelna straniščna školjka Toto MS964214CEFG#12

Toto MS964214CEFG#12 s CeFiONtect in SoftClose sedežem, ADA skladna, 4.8L/splakovanje

Ko govorimo o podjetju Toto, njihov glavni cilj ni nikoli bil niti jih ni bilo treba biti najnovejši in najnaprednejši izdelek. Totove ideje se začnejo z ljudmi in ugotavljanjem, kaj potrebujejo in kako jim pomagati v vsakdanjem življenju. Dnevi, ko so stvari izgledale lepo samo zaradi lepote same, so mimo. Ko gre za Toto, boste dobili vse. Lep dizajn, z visokokakovostnimi deli, znotraj in zunaj, ki bodo trajali dlje, kot ste pričakovali.

Toto je vodilni svetovni proizvajalec vodovodnih instalacij, in čeprav so znani po svojih straniščih in edinstvenih pralnih strojih, Toto nudi vse od umivalnikov in pipe, do kopalniških pripomočkov in pisoarjev s sistemi za splakovanje. Ne glede na to, ali gre za nadomestno straniščno školjko, novo kopalno kad ali popolnoma novo, varčnejšo straniško školjko, ima Toto vse, kar potrebujete, po razumni ceni.

  • Prefinjena sodobna oblika
  • Sistem za izpiranje Double Cyclone (R)
  • Keramična glazura CeFiONtect®
  • Univerzalna višina
  • Dekorativna enodelna enota z oblikovanim robom
  • Podaljšana skleda s SoftClose (R) sedežem
  • Kromirana ročica
  • Univerzalni priključek
  • SS214 sedež SoftClose priložen

Podaljšana enodelna WC školjka Toto MS964214CEFG#12EcoSoiree s kromiranim sedežem, bombažno belo

Podaljšana enodelna straniščna školjka Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree ima dvojni ciklonski sistem splakovanja in podolgovato prednjo skledo. Je ADA skladna in se ponaša z vodovodnim sistemom z nizko porabo (4,8 litra na splakovanje). Oblika podpira 30-centimetrski priključek in ima obložen rezervoar. Blagovna znamka je še en dober kandidat za najboljšo školjko na trgu.

Tehnologija oblikovanja združuje močne vodne gravitacije in dvojne ciklonske sisteme splakovanja. Rezultat je močnejše splakovanje z manj vode. Toto MS964214CEFG#12 ima dvojne šobe, ki poganjajo vodo bolj učinkovito v sifon za boljše splakovanje. Podpira boljše čiščenje roba in sklede med splakovanjem. Zaščitni premaz odbija bakterije in ujame umazanijo za čistejšo, svežo posodo. Je enostavna za čiščenje in je odporna na kemikalije.

Similar Posts: