June 14, 2024

Podaljški z microring obročki

Tej podaljški so ena izmed oblik trajnega podaljševanja las, ki je od vseh poznanih tehnik za vaše lase še najmanj škodljiva. Podaljški se na lase namestijo podobno kot tisti s keratinskimi čepki, torej pramen po pramen, le da se namesto toplotne obdelave in lepila uporabijo mikro obročki (od tod tudi ime – microring), ki se na lase pritrdijo s posebnimi kleščami. Obročki so obloženi s silikonom, zato so do vaših naravnih las še posebej nežni, hkrati je s tem zagotovljena večja fiksnost – obročki vam ne bodo kar zdrsnili s pramenov.

Katera pa je primerna kandidatka za microring obročke? Tej podaljški imajo veliko prednost, saj se lahko uporabijo skoraj na vseh strukturah las, razen seveda na tistih, ki so poškodovani ali pa se radi lomijo, saj bi jih v tem primeru podaljški še dodatno poškodovali in končni rezultat bi bil vse prej kot zadovoljujoč. Podobno kot podaljške s keratinski čepki , lahko tudi microring podaljške nosiš od 3 do 4 mesece, odvisno seveda od tega, kako hitro ti rastejo tvoji naravni lasje in kako prenašajo težo podaljškov.

Tej podaljški se kupujejo po pramenih, običajno je v kompletu 50 pramenov. Količina, potrebna za podaljševanje, pa je odvisna od las od las, saj tista dekleta, ki imajo naravno bolj goste lase, običajno potrebujejo več pramenov, za razliko od tistih, ki imajo bolj tanke in redke lase. Podaljški so običajno iz naravnih las in remi kvalitete.

Te zanimajo še drugi podaljški?

Vse o lasnih podaljških si lahko prebereš na tej povezavi.

Similar Posts: