June 14, 2024

Otroške ure za dekleta in fante

Slej ko prej se morajo tudi vaši mali junaki naučiti, koliko je ura. Možnosti za učenje določanja pravega časa je več. A najhitreje boste otroka na uro navadili gledati, če jo bo sam imel na roki. Za začetek mu izberite takšno s kazalci. 

Ročne otroške ure so že na prvi pogled prikupnejše v primerjavi z urami za odrasle. Seveda so tudi veliko manjše. Obarvane so z živahnimi barvami, na njih pa so motivi iz pravljic, risank. Narejene so iz različnih materialov, najpogosteje iz plastike. 

Učenje in spoznavanje ure 

Otroške ure so torej namenjene tudi za spoznavanje in učenje določanja točnega časa. Ravno zato mora ura za otroka vsebovati odlično pregledno številčnico. To naj krasijo lepi in zanimivi kontrastni kazalci ter velike oznake številk. Pas naj bo narejen iz mehkega in koži prijaznega silikona. Ohišje naj bo čim bolj trpežno in naj zagotavlja vodno zaščito. To pomeni, da bo otroška ura uporabna tudi med tuširanjem in plavanjem. 

Pri izbiri otroške ure ne pozabite preveriti: za katero starost je namenjena; ali je ura vodotesna; ali ima garancijo in kolikšna je; iz česa je narejeno ohišje in ne nazadnje ali je možna osvetlitev naprave.  

Nakup ure za otroka v spletni prodajalni 

Če smo še nedolgo nazaj otroške ure kupovali v vseh možnih nakupovalnih centrih, jo v tem hipu z malčkom lahko skupaj nakupujeta od doma. Kar nekaj spletnih prodajaln se lahko pohvali s pestro izbiro otroških ur. 

Obiščite vsaj tri različne spletne trgovine, da boste spletno ponudbo z urami za otroke lahko dobro primerjali med seboj. Sicer pa verjetno sami že veste, katere spletne prodajalne z urami so bolj priljubljene. Če ne, informacijo o tem lahko najdete na spletnih forumih. Ne pozabite obiskati spletne prodajalne rocneure.si. V njej ne boste našli samo kakovostnih in cenovno dostopnih ur za malčke, temveč tudi za odrasle. 

Stenska ura za otroka 

Otroške ure za na roko so torej izjemno dobrodošle za učenje spoznavanja pravega časa. Ko boste otroka navadili brati s kazalcev, mu kupite še prisrčno stensko uro. Obesite jo v njegovo sobo. Tako bo čas lahko določal s pomočjo ročne ali pa stenske ure. 

Similar Posts: