July 12, 2024

Testiranje Qualie

1. TEDEN: Qualia ponuja postopek v dveh korakih, da bi “najbolje izkoristili svoje življenje”. Najprej morate vzeti največ 3 kapsule iz prvega koraka (na prazen želodec). 30 minut kasneje vzemite največ 6 kapsul iz 2. koraka.
Nisem se mogel upreti, da bi ugotovil učinke jemanja Qualie, zato sem vzel maksimalen priporočen odmerek že prvi dan.
Zelo neumno, kaj?
To sem nadaljeval še 4 dni. »Neurohacker Collective« priporoča, da dva dni v tednu Qualie ne jemljem, zato sem se odločil da storim, kot je priporočeno.
Moram priznati, da me je Qualia res navdušila!

Zelo redko čutite kakršne koli učinke jemanja (večinoma) naravnih nootropikov po prvem jemanju ali v prvem tednu podobno kot pri pitju destilirane vode. Ponavadi je potreben vsaj en teden ali več, da se občutijo koristi jemanja nootropikov.
Z Qualia je bilo drugače…

Po prvih treh kapsulah se ni zgodilo nič spektakularnega. Potem sem vzel še 6 kapsul in naenkrat sem se začel počutiti nekoliko bolj motivirano pri svojih dnevnih opravilih. Medtem ko se ukvarjam z njimi, se mi zdi, da sem osredotočen dlje kot običajno. Večji del tedna sem bil v odličnem razpoloženju, zelo koncentriran in vsekakor sem lahko občutil učinke jemanja močnega nootropika.
Želodec me je bolel en dan za nekaj ur, kar pomeni, da so bile vse te sestavine v telesu verjetno preveč za začetek. Ni mi bilo treba zmanjšati odmerka (imel bi slab občutek, da bi zamudil morebitne pozitivne učinke nootropika), vendar bi vam vsekakor priporočil, da sledite korakom, kot jih priporoča Qualia.

Depresija pa je duševna motnja, bolezen, za katero so značilni simptomi, ki se kažejo v razpoloženju, mišljenju in vedenju, pa tudi raznovrstni telesni simptomi. Preberi več …

Similar Posts: