May 24, 2024

Bi smoothie?

blender

Hiter življenjski slog s primesjo stresa in pritiskov zagotovo ni najbolj zdrava kombinacija. A kaj veliko si ne moremo pomagati, še posebej če je na našem vsakodnevnem meniju osem ali večurni delavnik z dodatnimi obveznostmi – skrb za dom in družino. Prav zato moramo še posebej skrbeti, da tisti čas, ki ga namenimo naši prehrani, izkoristimo kar najbolj optimalno. Zadnje čase je zaradi hitrega tehnološkega napredka pri pridelovanju hrane še toliko večji poudarek na zdravi prehrani. Povezovanje vseh teh dejavnikov, ki nas obdajajo, privedejo do dodatne skrbi za naše zdravje.
Sadje in zelenjava že od nekdaj veljata za glavne vire vitaminov in mineralov, ki pripomorejo k odpornosti na vsepovsod prisotne viruse. Da pa kombinacija različnega sadja, zelenjave in ostalih dodatkov pripomorejo k še večji okusnosti in privlačnejšemu videzu, si pripravimo zdrav napitek. Smoothiji in shaki so najbolj trendovska pijača ta hip! Poleg tega, da so privlačne barve, so tudi izjemno okusna energijska bomba.

Njihova priprava je zelo preprosta. V blender le namečite sadje in zelenjavo, ki jo želite v svojem napitku ter po svojem okusu dodajte sladkor, mleko, cimet, skratka vse, kar vam srce poželi. Priprava kašastih sokov, sladoledov in ostalih dobrot ni bila še nikoli tako enostavna! Največja prednost pa je zagotovo ta, da lahko po čisto svojem okusu oblikujete in ustvarite domače napitke. Hitra in enostavna uporaba blenderja vam bo prišla še posebej prav pri otrocih, saj bosta sadje in zelenjava postala okusnejša in predvsem zabavnejša!

Similar Posts: