May 24, 2024

5 razlogov zakaj potrebujete stilsko svetovanje

Imate polno omaro oblek, a kljub temu ničesar za obleči? To je že prvi znak, da je morda čas, da si omislite stilsko svetovanje. Oblačenje je namreč lahko v takšnih primerih naporno in čas jemajoče početje. Velikokrat se zato tudi sprašujete, če se je sploh potrebno in nujno izpostavljati tovrstnim naporom. Odgovor je preprost. Seveda je potrebno nekaj napora vložiti tudi v svoj stil. Ta namreč izžareva vašo osebnost, poleg tega pa lahko z nekaj strokovnimi nasveti za tovrstne spremembe porabite minimalno količino časa in truda.

Zakaj torej potrebujete nekoga, ki vam bo nudil stilsko svetovanje?

Prvič zato, da boste dobili vse odgovore glede oblike vašega telesa. Poznamo namreč mnoge oblike telesa: hruška, jabolka, peščena ura, ipd.. Ne podajo se namreč vsi modeli obleke na vse oblike telesa. Kakor se tudi ne podajo vse obleke k vsem osebnostim. Strokovnjaki za stilsko svetovanje so izjemno dobrodošli za določanje pravega stila. Glede na vašo telesno konstitucijo in osebnostne značilnosti znajo odlično svetovati kakšni modeli se vam najbolj podajajo, katere barve morate obleči in na kakšen način morate nositi obleke.

Drugi razlog je pomanjkanje časa. Verjetno vas že misel na nakupovanje, prestavljanje iz trgovine v trgovino in pomerjanje vseh vrst oblačil utruja in vam jemlje voljo. Najprej morate namreč ugotoviti katere barvne kombinacije, oblike in modeli oblek bodo najprimernejši, nakar vas čaka še neskončno čakanje v vrstah pred blagajno. Po vseh teh naporih pa lahko še pogosto naletite na spoznanje, da ste pri nakupovanju naredili napačne odločitve. Stilski svetovalci vam bodo prihranili marsikatero tegobo in ogromno časa. Nakupovanje bo tako postalo precej hitrejše in efektivnejše.

Tretji razlog je brezidejno strmenje v polno omaro oblačil. Stilski svetovalci vam bodo pomagali z raznimi idejami za uporabo oblačil na načine, katere si drugače niti v sanjah nebi priklicali v misli. Znajo svetovati kako kombinirati ali celo z nekaj triki spremeniti kakšno sezonsko ali športno oblačilo v kos oblačila za elegantne priložnosti.

Četrti razlog so napačne odločitve. Vam v omarah visi polno oblačil, ki jih niste še nikoli oblekli in imajo na sebi še celo etikete? To je posledica napačnega nakupovanja. Strokovnjaki za stilsko svetovanje vam bodo znali povedati, da morate nakupovati tisto kar potrebujete in ne tistega, kar vam je všeč zaradi trenutnega navdiha.

Peti razlog so kombinacije, ki bodo tudi izgledale odlično. Tudi če ste odlične v kombiniranju oblačil vam bodo stilski svetovalci pogosto razširili vaša obzorja modne kombinatorike, vzorcev, barv, itd. za katere si morda prej niti niste mislile, da bi lahko izgledale dobro.

Obstaja pa še nešteto drugih razlogov, ki govorijo v prid temu, da se izplača imeti stilskega svetovalca.

Moški največkrat izberejo športno-elegantne ročne ure, ki so primerne za širok spekter različnih priložnosti, medtem ko imajo otroci najraje ročne ure, ki jih krasijo risani junaki. Preberi več …

Similar Posts: