April 13, 2024

Lesene 3D puzzle

Lepo je sestavljati, kajne. Sploh pa, če veš, kaj sestavljaš. Po navadi je to slika, ki je sestavljena iz nekaj sto, ali celo tisoč malih koščkov. Prijetno opravilo, tako za krajšanje časa, kot za piljenje predstave o nečem, ali povedano drugače, za sestavljanje slike v glavi. Seveda govorimo o puzzle sestavljankah. Ampak tukaj pa nastopi težava. Ugotovimo namreč, da klasične puzzle niti niso tako dobre, kot morda sprva pomislimo. Zakaj? Vam povem.

Klasične puzzle so dvo-dimenzionalne. Kje pa je tukaj tretja dimenzija? Če se malo pošalimo, lahko rečemo, da se je skrila za četrto. Ker pa vem, da obožuješ nora darila, moraš pomisliti malo bolj, oziroma narediti nekaj, kar še nikoli nisi storil. Seveda je ta nora darila potrebno izbrati in podariti. Lesene 3D puzzle in smešna darila zagotovo spadajo v kategorijo norih daril. Povej mi, koliko ljudi poznaš, ki ima doma lesene 3D puzzle? Ampak kakšne so te 3D puzzle?

Lahko rečemo, da lahko domišljiji pustiš prosto pot. Ne boš verjel, kakšne vse so lahko 3d puzzle. Ene izmed njih so 3D lesene puzzle. Na primer kakšen 20-centimetrski konj, ki ti bo, ko ga boš sestavil, krasil polico. Ali pa morda kakšen izmed dinozavrov?

Vendar 3D lesene puzzle niso edino, kar pri funky.si lahko dobiš. Funky.si je veliko več, lahko izbiraš med več kot 250 norimi darili, ki jih mimogrede dobiš že naslednji dan. Kar pa je še lepše, je tvoj nakup popolnoma brez rizika. V kolikor v tridesetih dneh po nakupu ne boš zadovoljen z izdelkom, ga lahko kadarkoli vrneš, denar pa boš hitro in prijazno dobil vrnjen. Hitro skoči na funky.si in si izberi svoje noro darilo, s katerim boš zagotovo zažgal.

Go! Puzzle
Go! Puzzle (Photo credit: Wikipedia)

Nakupovanje daril za pare. Darila za pare je težko izbrati, zato poskrbite, da na darilo za partnerja vključite napis z ljubezenskim verzom. Preberi več …

Similar Posts: