June 14, 2024

Svečane frizure za vse dolžine las

Svečane priložnosti zahtevajo svečane frizure! Ne glede na to, ali imate lase do ramen ali pa ste kratkolasa, vedno lahko ustvarite frizuro, ki bo delovala svečano. Bolj preproste svečane frizure si lahko ustvarite same, včasih pa je za popoln videz potreben obisk salona.

Svečane frizure za kratke lase lahko ustvarite s pomočjo gela, pene ali voska za lase, ki bo vašim lasem dodal svežino ter nekoliko bolj slovesen videz. Počešite jih nazaj in jih natupirajte ali pa si naredite prečko na strani, lase pa učvrstite ob glavi. Videz dopolnite z ekstravagantnimi uhani ali verižico in si nadenite nekoliko bolj drzen in močen make-up.

Če so vaši lasje nekoliko daljši in segajo vsaj do ramen, si lahko neomejeno izmišljujete. Če ste po duši bolj klasična, se lahko odločite za svečane frizure v stilu pin-up deklet, ki so vedno moderne; počesane na stran, rahlo valovite in dopolnjene s popolnim make-upom. Odvisno seveda od priložnosti in okusa, ampak figa lahko dela čudeže! Na videz tako klasična pričeska, se lahko pod spretnimi rokami frizerja spremeni v odštekano in trendovsko svečano pričesko.

Pri izbiri svečane frizure vseeno upoštevajte tudi namen dogodka; na maturantskem plesu so drugačni trendi pričesk kot na poroki! Poleg tega pa ne pozabite pa uskladiti vašega celotnega videza: vaša pričeska se mora skladati tudi z izbiro svečane obleke, poleg tega pa je važno predvsem to, da se boste vi počutile dobro in samozavestno. Samo tako se vam bo prihajajoči svečani dogodek za vedno vtisnil v spomin!

Similar Posts: