June 14, 2024

Ognjevito brezhibna

Danska manekenka Helena Christensen združuje severnjaško popolnost z južnoameriško ognjevitostjo. Bila je ena vodilnih svetovnih manekenk v devetdesetih in je še danes zelo dejavna.

Gianni Versace je poveličeval njeno popolno telo, Karl Lagerfeld se je navduševal nad njenimi nogami, John Galliano je trdil, da njegove stvaritve poživlja in razvnema. Ko je uspela, je postala izbirčnejša in zadnje čase slovi predvsem kot manekenka za spodnje perilo Victoria’s secret. Večkrat je nastopila tudi v filmu in na televiziji.

Rockerjevo dekle. Rodila se je 1968. danskemu očetu in perujski materi. Odraščala je na Danskem, kjer je postala miss in se udeležila tekmovanja za miss universe. Pri osemnajstih se je odselila v Pariz in začela delati kot manekenka. Zaradi razmerja z rockerjem Michaelom Hutchenceom je bila pogosto na tabloidnih straneh. Medtem ko je njegova kariera šla po zlu, je sama vseskozi napredovala. Razšla sta se malo pred njegovo smrtjo. Potem je hodila še z igralcem Leonardom DiCapriem in pevcem Billyjem Corganom.

Seksi video. Nastopila je v videu za pesem Chrisa Isaaca, v katerem je snela zgornji del kopalk in tako po mnenju MTV ustvarila najbolj seksi video vseh časov.

Živi razpeta med New Yorkom, Monakom in rodnim Københavnom. Kamorkoli gre, povsod zbuja pozornost, pogosto se udeležuje slovesnih premier in dobrodelnih prireditev. Med njene najboljše prijateljice sodijo manekenke Claudia Schiffer, Carla Bruni, Karen Mulder in Eva Herzigova.

English: Supermodel Eva Herzigova Français : L...
English: Supermodel Eva Herzigova Français : La top model Eva Herzigova (Photo credit: Wikipedia)
Enhanced by Zemanta

Similar Posts: