May 24, 2024

Mnenje o kegeratorju Edgestar KC-2000

Ne razumem, zakaj je ta model, izdelan na istem mestu kot drugi kegeratorji Edgestar, prejel toliko negativnih povratnih informacij. Vse kar lahko rečem je, da občasno v proizvodnji obstaja ena limona. Ta je lahko ena od njih. Ampak dobil je tudi odlične ocene. Edgestar KC-2000 je narejen je z enako pozornostjo kot drugi, ki jih ocenjujemo, vendar nekako obstajajo težave z velikostjo in temperaturo.

Govoril sem s svojim prijateljem, Sethom, o tem vprašanju in to, kar je rekel, se zdi smiselno. Edgestar KC-2000 je narejen posebej za določene sodčke, ki so našteti na njegovih specifikacijah in so identificirani z imenom, zmogljivostjo, količino kozarca in vsemi težavami, s katerimi se lahko srečate (kot je obroč okoli nekaterih sodov v njihovih modelih). Če uporabljate ta seznam kot vodilo (naredite domačo nalogo), bi morali biti s tem kegeratorjem povsem varni.

Še en vidik, ki ga je poudaril, je, da morajo biti pred uporabo vsi sodčki predhodno ohlajeni. Mnogi uporabniki preskočijo ta korak, vendar je bistvenega pomena. Vsakič, ko vaš kegerator Edgestar KC-2000 pozdravi sodček sladkega piva, je potrebno 24-urno obdobje hlajenja. Brez pregovarjanja o tem, da morajo biti vaše linije ravne, brez madežev in ostale umazanije, in pivo mora biti predhodno ohlajeno. Nesmiselno je nalagati topel sodček v kegerator, saj bo pena vse, kar bo prišlo iz pipe. Zaradi tega se lahko kozarec tudi preveč napolni in pivo gre v nič.

To je lep, črni kegerator in izgleda zelo elegantno v moškem brlogu.

Najprej se morate zavedati, da se ta kegerator Edgestar KC-2000 ne more uporabljati zunaj. Izdelan je izključno za notranjo uporabo. Če uporabljate karkoli, razen zunanjega kegeratorja, na določenem območju, recimo prostoru za peko na žaru ali celo na parkirišču, na soncu, boste ogrozili temperaturo, vaše pivo se bo začelo peniti kot čarovniški kotel in zvarek boste zapravili. Ne bo ostalo ohlajeno. To je čisto preprosto.

Vendar pa je pri uporabi v zaprtih prostorih resnično dobro, če ga pravilno uporabljate.

Z zunanjimi svetili lahko ustvariš mehak občutek dobrodošlice, hkrati služijo tudi za dodatno varnost.  Preberi več …

Similar Posts: