May 24, 2024

Zbirka izdelkov Valentina Rossija za oboževalce motociklizma

Pri govoru o motociklizmu se zelo pogosto pojavi ime Valentino Rossi, ki velja za enega najboljših motociklistov vseh časov.  Rossi je aktiven že od leta 2000 in je dosegel neverjetne rezultate.  V letih 2004 in 2005 je dvakrat postal svetovni prvak.  Za vse prave ljubitelje motorističnih dirk, je v spletni trgovini možno kupiti celoten nabor navijaških rekvizitov. Izberete lahko med  majicami, puloverji, kapami, rokavicami, hlačami, obeski za ključe, plišastimi živalicami in celo magneti in nalepkami. Vsi izdelki nosijo oznako vr46, ki pomeni Valentino Rossi in številka njegovega motorja 46.

Izjemen Italijanski motociklist 

Rossi velja za izjemno dobrega motociklista,  ki preračunava vsak svoj naslednji korak. Zna predvideti napake svojih nasprotnikov, ki jih izkoristi za zmago na tekmi. Svoje tekmece prisili, da spremljajo njegovo dirkanje, prisili jih v napake in izkoristi svojo prednost za zmago. Dokazano zmaguje na vseh moto stezah, v vseh vremenskih razmerah.

Zgodnji začetki in navdušenje navijačev

Motociklist Valentino Rossi je začel z vožnjo že pri treh letih. Najprej je vozil s pomožnimi kolesci, nato pa hitro začel samostojno vožnjo. Svoj prvi naslov je osvojil že leta 1997 v kategoriji do 125 kubičnih centimetrov, v letu 1999 v kategoriji do četrtlitra, v letu 2001 pa v pollitrski moto kategoriji. Tekmoval je tako za Hondo, Yamaho, kot tudi Ducati.  Že od leta 2013 je zvest znamki Yamaha. Na vprašanje ali razmišlja o upokojitvi, vr46 še ni podal odgovora.  Raje skuša doseči nove motoristične zmage.

Darila za najmlajše navijače motociklizma

V kolikor iščete rojstnodnevno darilo za navijača motociklizma, izberite kakšen navijaški rekvizit.  Na spletu so na voljo izdelki za mlajše in starejše navijače. Otrokom kupite plišasto želvico z napisom vr46, set magnetov za hladilnik ali pa set nalepk. Nalepke lahko nalepi na svoj poganjalec ali svoje kolo in se pretvarja, da vozi veliko dirko. Kupite lahko tudi majice ali puloverje za svoje najmlajše s potiskom Valentino Rossi.

Starejši navijači in oblačila

 Za starejše navijače motociklizma izberite kombinacijo vr46 hlač, majic ali puloverjev. Tako bo zagreti navijač v polni navijaški opremi spremljal motociklistične dirke na televizijo oziroma računalniku.  Dodajte tudi skodelico za kavo ali pa kapo Valentino Rossi za popoln outfit. V kolikor se navijač odpravlja na ogled tekme v živo, pa naj s sabo vzame še jopico s potiskom Rossijevega vzdevka Doktor.

Similar Posts: