July 12, 2024

Greenworks 25302 je ena izmed najbolj priljubljenih potisnih kosilnic

Za prilagajanje različnim vrstam trave in travnikom je kosilnica Greenworks 25302 opremljena s 5-stopenjsko nastavitvijo višine košnje, ki sega od 3 do 8 cm. Nastavitev višine rezila se lahko doseže z enim samim potegom ročice. Ena ročica dvigne ali spusti vsa štiri kolesa.

GreenWorks 25302 baterije in polnilnik

Omeniti je treba, da ima kosilnica GreenWorks 25302 tudi funkcijo varčevanja z energijo, ki je zasnovana tako, da poveča čas delovanja in trajanje baterije. S to funkcijo hitrost vrtenja rezil ne bo vedno enaka. Ko kosite debelejšo travo, se bodo vrtele hitreje.

Brez baterij kosilnica tehta le 20 kg. Zadnja kolesa so premera 25 cm. S svojo lahkotno zasnovo in velikimi kolesi na zadnji strani lahko pričakujete, da bo ta stroj enostaven za potiskanje tudi po težkem terenu. Zložljiv ročaj je obložen s peno za več udobja.

Greenworks 25302 je ena izmed najbolj priljubljenih potisnih kosilnic na Amazon.com. Rezalno orodje za travo je trenutno ocenjeno z 4,2 / 5 zvezdic.

Večina uporabnikov na Amazonu omenja, da življenjska doba baterije ni bil problem. Mnogi so poročali, da ima baterija dovolj energije, da kosi celotno dvorišče. Tako kot pri kateri koli enoti, ki jo poganja baterija, lahko pričakujete, da bo življenjska doba baterije pri večji uporabi krajša. Debela trava jo hitreje izprazni.

Na podlagi ocen ima kosilnica težave na zelo gostem travnem območju. Bodite pripravljeni narediti več prehodov. To je težava, ki jo imajo skoraj vse brezžične kosilnice. Na splošno uporabniki cenijo rezalno zmogljivost kosilnice.

Uporabniki tudi uživajo v dejstvu, kako enostavna je za manevriranje. Ta potisna kosilnica ima ohišje iz lahkega polimera.

Similar Posts: